Direct toepasbaar

Mijn training gaat uit van een situatie op de werkvloer. Dat is mijn kracht. Praktische en herkenbare situaties geven het beste inzicht. Zo worden grote dingen eenvoudig en grijpbaar. Dat is leren op de werkvloer.

Ervaringen deelnemers

Maatwerk

Elk bedrijf, team of medewerker is anders. Daarom zijn mijn trainingen niet standaard, maar afgestemd op specifieke behoeften. De doelstelling van de training wordt in overleg met u vastgesteld nadat er met u uitgebreid gekeken is naar het probleem en de gewenste situatie. De mogelijkheden en het niveau van de medewerker zullen vervolgens leidend zijn bij de invulling van de training.

Veiligheid

Vertrouwen is essentieel. Ik sta naast de cursist en spreek zijn of haar taal. Met geduld neem ik de medewerker mee over de drempel naar het nieuwe. Het leren van nieuwe vaardigheden gaat hand in hand met persoonlijke groei. De medewerker kiest er voor om in zichzelf te investeren en krijgt de kans om van collega’s te leren. In de trainingen geldt één voorwaarde: iedereen gaat respectvol met elkaar om.